Tom van Haaren sluit zich aan bij Het Nieuwe Golfen

Michel Put
08 okt 2020

[BREAKING NEWS 🚨]:

De ervaren PGA Golf professional en prestatiecoach Tom van Haaren heeft zich aangesloten bij Het Nieuwe Golfen. En daar zijn wij heel blij mee, want Tom geldt als één van de beste golf coaches van Nederland. Tot voor kort runde hij als eigenaar drie golfscholen op de volgende locaties: Liemeer, Wilnis en Vianen.

Sinds kort is Tom via de Talentenacademie ook als prestatiecoach betrokken bij het team van NGF bondscoach Maarten Lafeber.

Michel en Tom kennen elkaar al zo’n 25 jaar, nog uit de tijd dat beiden in opleiding waren tot golf pro. Inmiddels hebben zij samen meer dan 50 jaar golf ervaring als coach.Het is juist nu de hoogste tijd om de opgedane kennis, passie en krachten te bundelen. Om het concept van Het Nieuwe Golfen, samen breder uit te dragen. En samen zoveel mogelijk – onnodig struggelende – golfers wakker te schudden en gelukkig te maken.

Tom zal in eerste instantie verantwoordelijk worden voor de nieuwste locatie van Het Nieuwe Golfen: Golfcentrum Noordwijk. Op zaterdagmiddag 24 oktober a.s. organiseert Tom het event SLAGKRACHT in Noordwijk. Claim via deze link jouw ticket. Of bestel hier een duo-ticket als je een golfvriend(in) wilt meenemen.

Maar ook voor 1-op-1 of small group coaching trajecten staat Tom voor je klaar. Wil je een persoonlijke introductiesessie (100 minuten) inplannen met Tom? Reserveer dan direct jouw persoonlijke introductie bij Tom van Haaren in bij Golfcentrum Noordwijk (max. twee deelnemers per sessie).

Vanaf november 2020 kun je bij Tom ook terecht voor een custom fitting voor de ONE LENGTH ijzers van onze nieuwe business partner op het gebied van materialen en kleding: Puma / Cobra Golf.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Golfcentrum Noordwijk? Bel dan even direct met Tom: 06 – 4154 6338.

Bekijk hieronder de video waarin Tom uitlegt waarom hij gekozen heeft voor Het Nieuwe Golfen.

Heel erg welkom en veel succes Tom!

Golfcentrum Noordwijk

Een fantastisch trainingscentrum met uitstekende faciliteiten. De gehele driving range is uitgerust met het moderne Toptracer systeem, waarbij al jouw ballen worden gemeten en je inzicht krijgt in jouw eigen statistieken. Je kunt met de Toptracer spelletjes spelen zoals ‘closest to the pin’ en ‘longest drive’ of een virtueel rondje lopen op ‘St. Andrews’.

Golfcentrum Noordwijk | Het Nieuwe Golfen | SLAGKRACHT

Golfcentrum Noordwijk heeft een schitterende 9-holes baan die zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer interessant en uitdagend is.

Golfcentrum Noordwijk | Het Nieuwe Golfen | Slagkracht

Het team van Restaurant Pitch is super gastvrij en serveert op hoog niveau lunches, borrels en diners.

Restaurant Golfcentrum Noordwijk | Het Nieuwe Golfen | Slagkracht

Ga naar de website van Golfcentrum Noordwijk voor meer informatie of voor het boeken van een starttijd.

Groet met impact 💥

Team True Groove

⛳ Het Nieuwe Golfen
🌍 True Groove Online
📱 0031 – (0)6 – 2433 4249

PS: Bekijk hier de video’s van Het Nieuwe Golfen.