Online Golf Coaching | Het Nieuwe Golfen

Michel Put
10 apr 2020

Je wilt graag golfen, maar alle golfbanen zijn gesloten!

Juist in deze lockdown periode is het belangrijk dat je jouw mind & body blijft trainen. Als je niets doet, dan word je zeker niet beter. Eerder slechter.

Niks is krachtiger dan live, maar de nieuwe online mogelijkheden bieden voor iedereen mega kansen. Ook voor jou!

Jij kunt deze tijd gebruiken om Baas Over Je Ballen te worden.

De methodiek van Het Nieuwe Golfen kun je ook via online sessies leren en trainen. Wij zijn met ons golf coaching programma sinds deze maand 100% online. We hebben ons live programma vertaald naar online (via Zoom) en dit getest met een aantal van onze vaste klanten. De reacties waren zo enthousiast dat we in mei een nieuwe groep gaan toelaten.

 

Online Golf Coaching Programma:

Op zaterdag 2 mei kun jij starten met ons exclusieve Online Golf Coaching programma. Je krijgt het recept en de ingrediënten van de methodiek van Het Nieuwe Golfen tot in detail uitgelegd. We gaan al onze kennis online met je delen. En omdat jij er live bij bent kun je ook vragen stellen. Na afloop van het programma weet jij exact hoe jij op een snelle en eenvoudige manier écht ‘Baas Over Je Ballen’ kunt worden.

Het programma duurt een maand en bestaat uit 4x Zoom sessies:

  • Zoom sessie 1: Het Nieuwe Golfen & Diep Trainen (zaterdag 2 mei)
  • Zoom sessie 2: Short Game | Chippen & Pitchen (zaterdag 9 mei)
  • Zoom sessie 3: Meer Afstand en Precisie Met Je Driver (zaterdag 16 mei)
  • Zoom sessie 4: Moeiteloos Minder 3-putts (zaterdag 23 mei)

Alle sessies worden opgenomen en na afloop per e-mail verstuurd zodat je alles nog eens rustig kunt terugkijken op een gewenst moment. Je hoeft er dus ook niet perse live bij te zijn elke zaterdag.

Alle Zoom sessies worden gepresenteerd door Michel Put, grondlegger van Het Nieuwe Golfen in Nederland.

Jouw investering voor alleen het online programma in mei is slechts € 49,-. Via deze link kun je jezelf aanmelden:

>>Online Golf Coaching programma mei 2020 <<

Live Golf Coaching

Als je liever live gecoacht wil worden, dan kan dat natuurlijk pas na de lockdown. We hopen dat de golfbanen in mei/juni weer open mogen…

  1. Meld je aan voor ons golf event SLAGKRACHT op vrijdag 5 juni a.s. bij Golfcentrum De Hoge Dijk. Een middagtraining onder persoonlijke begeleiding van Michel Put. Je gaat aan de slag met de methodiek, maar ook met Trackman Technologie (die al jouw ballen meet en op een scherm laat zien). Inclusief een gezellige borrel met ballen.
  2. Meld je aan voor ons golf event SLAGKRACHT op vrijdag 12 juni a.s. bij Golfcentrum Noordwijk. Een volledig verzorgde trainingsdag onder persoonlijke begeleiding van Michel Put. Je gaat aan de slag met de methodiek, maar ook met de fantastische Toptracer Technologie (die al jouw ballen meet en op een scherm laat zien). Inclusief koffie, een heerlijke lunch en een borrel met ballen.
  3. Een ‘Impact Traject’ onder begeleiding van golf coach Michel Put. Deze trajecten zijn alleen voor kleine groepen (1 – 4 personen). Aanmelden kan door de Online Intake in te vullen zodat wij precies weten waar je nu staat en waar je naartoe wil. Wij nemen daarna persoonlijk contact met je op en we maken een programma op basis van jouw ambities en beschikbare tijd.

Testimonials ‘onlive’ programma:

Om eerlijk te zijn hadden wij ook niet gedacht dat de online variant van ons programma zo goed zou aanslaan. Dit waren de reacties:

“Toffe training, Michel. Het komt ook online supergoed over. Ik heb nu al zin in volgende week en ik ga aan de slag met het diepe trainen.”

“Ik merkte de laatste tijd dat ik stilsta in mijn ontwikkeling als golfer (nu HCP 21,7). Heel vernieuwend deze nieuwe methodiek. Ik ga er zeker nog harder mee aan de slag.”

“Het Nieuwe Golfen. Een betere benaming had je er niet aan kunnen geven. Je bent echt bezig om de swing te vereenvoudigen. Heel mooi!”

“Wederom, leerzaam. Het is nu de derde of vierde keer dat ik het hoor, maar de online training is hartstikke goed! Tot volgende week!”

“Wat ik vooral heel erg leuk vond aan deze sessie is dat, ondanks dat alles ‘on screen’ is, dat ik toch echt het gevoel heb dat je er iets mee kan. Het heeft wel degelijk echt zin om zo’n video-sessie te volgen. Ik oefen het meteen in mijn eigen tuin.”

Hopelijk zien we jou ook in mei in onze Zoom room!

Groet met impact 💥

Michel Put
Team True Groove

True Groove | Het Nieuwe Golfen | Slagkracht | Michel Put