De 7 Grootste Voordelen Van Het Nieuwe Golfen

Michel Put
05 nov 2019

(vooral #6 gaat je veel tijd, geld en frustratie besparen)

Het Nieuwe Golfen is de #1 oplossing voor het grootste probleem van golfers:

“99,9% van alle golfers is niet in staat om zijn/haar ballen continu zuiver te raken. Waardoor ze structureel te weinig afstand en te weinig precisie hebben. Met als negatief resultaat dat ze nooit hun maximale potentieel / geluksgevoel zullen ervaren.”

Kort gezegd komt Het Nieuwe Golfen hierop neer: start je golfswing in de raakhouding van de pro’s.

Ten opzichte van de traditionele manier van golfen zijn er 7 grote voordelen.

 1. Raak vaker de sweet spot.
  Als je jouw swing start in de perfecte raakhouding is de kans heel groot dat je ook in die houding terugkomt. Waardoor je de ballen vaker loepzuiver raakt.
 2. Sla je golfballen verder en rechter.
  Als je de ballen zuiver in de sweet spot raakt, maak je maximaal gebruik van het ontwerp van de clubs. Je zult de ballen verder slaan, maar vooral ook rechter.
 3. Ervaar meer plezier op de golfbaan.
  Als je meer afstand en meer precisie hebt, dan zullen jouw scores automatisch verbeteren. En meer succes betekent ook meer plezier en geluk.
 4. Maak slim gebruik van je zelf waarnemend vermogen.
  Door te starten in de raakhouding van de pro’s handel je met voorkennis. Jouw muscle memory herinnert zich die positie en zal daar ook terugkeren.
 5. Er is nog maar 1 balpositie.
  Bij Het Nieuwe Golfen ligt de bal ALTIJD ter hoogte van de linker hak. Je hoeft dus nooit meer te variëren met balposities met verschillende clubs. Geeft rust.
 6. Ga 10x sneller vooruit.
  We gebruiken de principes van ‘Diep Trainen’. Train de golfswing in stukjes en in super slow motion. En we maken de training altijd moeilijker dan de realiteit.
 7. Focus op 1 ding.
  De meeste golfers denken aan 1.001 dingen voordat ze gaan swingen. ‘Nieuwe Golfers’ hoeven nog maar 1 ding te denken (draaien). Geeft ook rust.

Kortom, Het Nieuwe Golfen is eenvoudiger, je ziet veel sneller (blijvend) resultaat en je zult jouw eigen plafond doorbreken.

Start je golfswing in de raakhouding van de pro's

Zijn er dan geen nadelen? Ja, zeker. Er is één nadeel: jouw golfvrienden zullen in eerste instantie waarschijnlijk zeggen: “Wat sta jij raar.” Daar moet je wel tegen kunnen. Het beste antwoord daarop is: “Ik sta niet raar, jullie staan raar. Waarom zou je de swing starten in een houding waarin je nooit meer wilt/zult terugkeren?”

Daarna sla je de bal gewoon weer naast het vlaggetje en glimlach je nog even naar je vrienden. De bal is tenslotte altijd de vliegende rechter . Nieuwe Golfers zijn nu nog innovators, maar ze winnen wel de prijzen 🏆.

Ben jij ook een innovator? Kom dan naar ons golf event SLAGKRACHT op vrijdag 22 november a.s. in Amsterdam.

>> Claim hier je ticket voor SLAGKRACHT <<

Op jouw golfsucces ⛳!

PS: wist je trouwens dat we sinds kort ook een Online Video Training ‘Het Nieuwe Golfen’ hebben?

Onze Online Video Training bestaat uit 8x korte video’s in HD kwaliteit. Je krijgt het recept en de ingrediënten van Het Nieuwe Golfen tot in detail uitgelegd. Met oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. Door diep trainen zul je gegarandeerd 10x sneller vooruit gaan met Het Nieuwe Golfen.

>> Bestel hier de Online Video Training ‘Het Nieuwe Golfen’ <<

Inhoud van de Online Video Training:

 1. Introductie Het Nieuwe Golfen
 2. Een Andere Beginhouding
 3. Eenvoudig & Efficiënt Bewegen
 4. Grip Op Je Golfclub
 5. Diep Trainen (Leer 10x Sneller)
 6. Demo Met Alle Golfclubs
 7. Moeiteloos Uit De Bunker
 8. Live Coaching