BAAS OVER JE BALLEN

Golf Coaching met succesgarantie

true-groove-curve-2880

INNOVATIE: HET NIEUWE GOLFEN

Golf coaching nieuwe stijl: Het Nieuwe Golfen is een revolutionaire, nieuwe manier van golfen. Een slimmere manier waarbij je gebruik maakt van jouw zelf waarnemend vermogen. Start in de raakhouding van de pro's. Met als  aantoonbaar resultaat een stabiele, betrouwbare, herhaalbare en consistente golfswing. Waardoor jouw plezier op de golfbaan exponentieel toeneemt.

Lees verder

Baanbrekende nieuwe golfmethode

Op zoek naar de heilige graal in het golfen hebben we tientallen methoden geprobeerd, zowel fysiek als mentaal. We lazen alle golfboeken, bestudeerden honderden topspelers en analyseerden uitgebreide studies over de perfecte golfswing.

Opeens hadden we het. Stilstaan bleek de snelste manier om vooruit te gaan.

We ontdekten in 2015 een baanbrekende nieuwe golfmethode, waarmee we tot wel 10x sneller - aantoonbaar beter - gingen golfen. We kwamen in aanraking met de principes van 'Diep Trainen', die ons leven voorgoed zouden veranderen. En inmiddels ook die van vele Nieuwe Golfers.

Daarmee ontstond onze missie. Wij gunnen iedere golfer meer plezier door meer succes. Met 'Het Nieuwe Golfen' krijg je exponentieel meer slagkracht. Niet alleen aantoonbaar op de baan, maar zelfs in je hele leven.

Golf Coaching Michel Put

Wil jij de unieke methode van Het Nieuwe Golfen zelf ook eens proberen? Zodat je met meer zelfvertrouwen op de golfbaan staat? Meld je dan aan voor een gratis introductiesessie. Of bestel onze gloednieuwe online video cursus. PGA professional Michel Put leert jou de principes van diep trainen waardoor je 10x sneller jouw onbenutte potentieel bereikt. Als je in 1 dag baas over je ballen wil worden, meld je aan voor ons maandelijkse golf event SLAGKRACHT.

Omdat je meer kunt dan je weet...

Klaar om je slag te slaan?

Cheers,

Team True Groove

Inklappen

true-groove-curve-2880
Lillian Klaus | Het Nieuwe Golfen | Golf Coaching | Michel Put

"Sinds Michel mij coacht ga ik met plezier de baan in. Ik voel me zekerder en ik zie bewijsbaar resultaat. Onlangs heb ik zelfs de 'Green Jacket' gewonnen op mijn club!"

Lillian Klaus

GOLF COACHING OP MAAT

Op basis van jouw doelen, innerlijke vuur en beschikbare tijd maken we een coaching plan op maat. Golf innovator Michel Put combineert fysieke coaching sessies in kleine groepen (maximaal vier deelnemers) met persoonlijke online begeleiding.

01

MINDER

Less is more

Je bespaart enorm veel tijd. De methode van Het Nieuwe Golfen brengt golf terug naar de essentie. Waardoor je in relatief korte tijd jouw ballen naast de vlag gaat slaan. Op de automatische piloot.

10
Speel het beste golf van je leven
02

Sneller

stilstaan om vooruit te gaan

Je boekt 10x sneller progressie. Diep trainen is beproefd en neuro-wetenschappelijk bewezen. Sta letterlijk en figuurlijk stil bij impact en train de golfswing in stukjes in slowmotion. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar.

03

Beter

Omdat je meer kunt dan je weet

Je knalt door je eigen plafond. Je golfswing wordt herhaalbaar, voorspelbaar, stabiel en betrouwbaar. Meer plezier op de golfbaan, lagere scores en daardoor een lagere HCP. Maar bovenal een mega boost voor je ego.

De methode om eindelijk beter te golfen
true-groove-curve-gray-2880

HOE ZIET EEN GOLF COACHING PLAN ERUIT?

Ieder mens is uniek. Onze coaching plannen zijn daarom altijd op maat gesneden.

website-truegroove-slagkracht1

Doel bepalen

Ga inzien wat je niet dient.

Het gaat niet om ons gelijk, maar om jouw geluk. Wat is jouw ultieme doel op gebied van golf? Aan het begin van het traject brengen we samen jouw (nu nog onbenutte) potentieel in kaart.

website-truegroove-slagkracht2

Diep trainen

Ga zien wat je wel dient.

Tijdens de coaching sessies gaan we vooral diep trainen. De optimale impact houding gaan we er in slowmotion inslijpen. Stukje voor stukje. En we maken de training moeilijker dan de realiteit.

website-truegroove-slagkracht3

Doel behalen

Ga doen wat je dient.

Met onze fysieke en online coaching sessies ga je als een speer. Na afloop van het coaching traject heb je gegarandeerd een stabielere, consistente golfswing. En veel meer zelfvertrouwen.

KIES JOUW GOLF COACHING PLAN

Er zijn drie opties om te starten met Het Nieuwe Golfen. Slagkracht is elke vrijdagmiddag in Amsterdam.

1x ticket

€67,-

 • Toegang tot de middagtraining
 • Introductie Het Nieuwe Golfen
 • Golfcentrum De Hoge Dijk
 • Onder leiding van Michel Put

2x tickets

€130,-

 • Toegang tot de middagtraining
 • Introductie Het Nieuwe Golfen
 • Golfcentrum De Hoge Dijk
 • Onder leiding van Michel Put

Privé kennismaking

€ 150,-

 • 1x Golf Coaching 100 minuten
 • Introductie Het Nieuwe Golfen
 • In Amsterdam of in Noordwijk
 • Maximaal twee deelnemers

BLIJVENDE RESULTATEN!

Investeer nu in golf coaching voor meer plezier de rest van je leven.

De blueprint voor succes.

Eindelijk echt baas over je ballen

Lagere scores, meer parren en birdies

Meer slagkracht op de baan & in je leven.

Mega boost voor je ego.

Minder ruis in je hoofd, meer rust.

Moeiteloos spelen met meer plezier.

Bonus: grote kans op een hole-in-one.

WAAROM HET NIEUWE GOLFEN VOOR JOU IS

Omdat je tijd je leven is. Stop met traditionele golflessen en het verspillen van jouw kostbare tijd op de driving range. Als je bereid bent om te vertragen, dan leer je bij ons 10x sneller te groeien. Niet alleen op de baan, maar in je hele leven.

website-truegroove-slagkracht3

'Oude' Golfers

Als je de ballen hebt

De grootste groep golfers in Nederland heeft HCP 54. Het laagste niveau dat er is. Toch zeggen veel golfers dat ze golf leuk vinden. Het Nieuwe Golfen helpt jou om 10x sneller eindelijk echt goed te worden. En dan wordt het pas echt leuk.

 

website-truegroove-slagkracht2

Nieuwe Golfers

Innovators en omdenkers

Het Nieuwe Golfen is er voor alle nieuwe en bestaande golfers die anders durven te denken. Sneller succes op de golfbaan door omdenken. Zelfs als je nog nooit gegolfd hebt, dan zal Het Nieuwe Golfen jou als een raket lanceren.

VEELGESTELDE TWIJFELS.

Natuurlijk heb je nog een paar vragen.

Als je in korte tijd een stabiele en voorspelbare golfswing wil hebben. Zonder veel tijd en geld te spenderen aan onnodige golflessen. Of je affiniteit hebt met sport, of niet spoort. Het mag allemaal. Zolang je maar open staat voor nieuwe dingen.

 • Persoonlijke coaching door Michel Put (ruim 25 jaar PGA-professional).
 • Uniek in Nederland: de methodiek van Het Nieuwe Golfen.
 • Online Video Cursus (8x instructievideo’s) + online begeleiding.
 • Je leert 10x sneller door de principes van Diep Trainen.
 • Toegang tot de mobiele app en online community (extra video’s).
 • Je knalt door je eigen plafond.
 • 100% succes garantie. 

Jazeker! We kunnen je helpen met je theorie-examen, je baanpermissie en je eerste handicap registratie. Maar het grote voordeel voor beginners is vooral dat je jezelf een heleboel tijd, geld en frustratie bespaart als je vanaf het begin start in de raakhouding van de pro's.

Michel put coacht bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam (waar de driving range is uitgerust met Trackman systeem).

Tom van Haaren coacht bij Golfcentrum Noordwijk (waar de driving range is uitgerust met Toptracer technologie).

Diep trainen van de optimale impact houding is altijd de rode draad. De sessies bestaan uit drie delen. We beginnen met een stukje inspanning, daarna gaan we aanspannen, en we eindigen altijd met ontspannen. 

Uiteraard! Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Het snelste resultaat haal je in een kleine groep (twee tot vier personen). Het is onze missie om zoveel mogelijk golfers blij te maken met Het Nieuwe Golfen, dus bring your golf buddies en zegt het voort... 

Dat had je gedacht! Je gaat je een slag in de rondte slaan.

Niks mot. Je hoeft je swing zeker niet te veranderen. Bij Het Nieuwe Golfen leer je de kenmerken van 'perfect impact'. Het is aan jou wat je daarmee doet. Als je gaat starten vanuit deze raakhouding van de pro's, dan zul je 10x sneller baas over je ballen worden. Maar er zijn ook hybride vormen mogelijk.

We werken hard aan uitbreiding van ons team met jonge, ambitieuze andersdenkende golf pro's. Momenteel hebben we twee coaches die jou de methode van Het Nieuwe Golfen tot in detail kunnen uitleggen: Michel Put (Amsterdam) en Tom van Haaren (Noordwijk).

Ons standaard Transformatie Traject 'Baas Over Je Ballen' duurt drie maanden (met 8x live coaching sessies). We maken in overleg een coaching plan op basis van jouw ambitie en beschikbare tijd. De data en tijden plannen we vooruit in ons rooster.

Yes sir!

Geen onpraktisch geneuzel. Geen gezweef, behalve de bal dan. En nee, je hoeft ook niet je 'hele swing te veranderen'.

Garanties? Gegarandeerd! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze aantoonbare 100% succes garantie? 

true-groove-curve-2880

JOUW GOLF COACH

PGA professional Michel Put | Grondlegger van Het Nieuwe Golfen.

True Groove | Het Nieuwe Golfen | Slagkracht | Michel Put

Michel Put

True Groove

Specialiteit:

'Ik maak je baas over je ballen."

STILSTAAN IS VOORUITGAAN.

Het verhaal achter True Groove

Een kleine man met een grote bek. Mijn vader was een goede voetballer. Beter dan ik, als ik eerlijk ben. En zo ontstond er al snel een stukje bewijsdrang van zoon op vader. Ik was een kleine jongen. Op school werd ik vaak letterlijk en figuurlijk niet gezien. En dat maakte al snel dat 1+1 3 werd.

Lees verder

In mijn jeugd ontdekte ik voor het eerst wat het concept anders voelen inhield. Ik voelde dat ik mij moest laten zien. Dat ik een grote bek moest opzetten, en dat ik mij moest uitsloven om erbij te horen.

Op school ging alles prima. Althans, dat vond ik zelf. Ik stond namelijk voor elk vak voldoende, op 1 kernvak na. En zo besloot de school dat ik niet door mocht naar het volgende jaar.

Aan dat negatieve reisadvies hield ik mixed feelings over. En zo besloot ik, met een lach en een traan om al mijn schoolboeken ritueel te verbranden.

2. Afzien? Of er vanaf zien?

Wat nu? Er brak een periode aan die je kunt duiden als 12 ambachten, 13 ongelukken. Van camping manager bij V&D rolde ik door naar de goederentermijnmarkt. Het laatste telefoontje dat ik daar deed was naar een golfbaan. En voor ik het doorhad rolde ik als een verloren golfbal de golfwereld in.

Eigenlijk wist ik totaal niet wat ik wilde. En daar kwam bij dat ik niets wist van de golfwereld. En zo brak er een nieuw hoofdstuk aan in mijn leven vanuit het motto: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

"Wat is je handicap?’" vroeg hij aan mij. "Handicap?" Als ik al een handicap had dan was het dat ik als een verzopen kat aankwam. Maar meer dan dat wist ik niet van handicaps.

Ik besloot om ‘m vriendelijk te bedanken voor het gesprek en keerde mij om. Maar hij was nog niet uitgepraat. Ik kreeg de keuze tussen afzien of er vanaf zien. Ik besloot voor het eerste te kiezen. En zo rolde ik als ballenraper de golfwereld binnen. Andermans ballen rapen en wassen. Daar moet je wel ballen voor hebben.

3. Passie is de bereidheid om te lijden.

Het ballenrapen was afzien. Maar tegelijkertijd kreeg ik de ruimte en tijd om steeds vaker ballen te mogen slaan. Mijn collega ballenraper, was naast raper, ook nog Nederlands kampioen. En zo ontstond wat ik later mijn passie zou noemen. De drive om minimaal net zo’n goede golfer te worden als hij.

Er was alleen 1 verschil tussen hem en mij. Hij had jaren kunnen trainen. En ik had vanaf dat moment een klein jaar om op niveau te komen, zodat ook ik een opleiding tot golfprofessional kon doen.

Later bleek de vraag ‘Hoe kan ik sneller dan wie dan ook op niveau komen?’ een ankerpunt te worden voor mijn levensmissie.

4. De golfbal als vliegende rechter

Om te slagen moest ik veel slagen maken. Maar mijn beweegreden hield mij in beweging. En zo kwalificeerde ik mij tegen ieders verwachting in voor de opleiding. In een stage gedurende mijn opleiding leerde ik lesgeven en leerde ik golfen. Al was ik van dat laatste nog niet geheel overtuigd.

Nog steeds vroeg ik mij af waarom het beheersen van het spel zo lang moest duren. En waarom ik zoveel tips en tricks moest beheersen. En zo leerde ik vanuit een stukje ongenoegen anders kijken naar het spelletje golf.

5. De uitvinding van de lamp

Misschien heb je weleens gehoord dat de uitvinding van de lamp op meerdere plekken ter wereld tegelijk is gedaan. 3 Februari 2014 was weer zo’n moment. Ik liep door de V&D in Haarlem toen mijn oog viel op een bericht.

‘Moment of truth.’

Stond er. Het moment van de waarheid. Joost Steenkamer had dé blauwdruk ontwikkeld voor het zuiver raken van de bal. Daarmee kreeg ik niet alleen bevestiging van dat wat ik altijd al voelde, maar ik kreeg er tevens een gelijkgestemde bij.

Joost kwam met het wetenschappelijke bewijs voor mijn onderbuikgevoel. Een techniek waardoor je met minder slagen veel meer impact kunt maken. Ik wist dat de golfwereld voor altijd zou veranderen.

5. Why do you try to fit in when you are born to stand out?

Na een aantal fijne ontmoetingen met Joost wist ik wat mij te doen stond. Ik zou de MOT techniek (Moment Of Truth) verder uitrollen. Het werd mijn missie om mensen niet alleen beter te laten functioneren op de baan, maar ook in hun baan en rondom hun baan.

Ik wist dat deze deep learning techniek meer slagkracht zou bieden voor iedereen die sneller en meer resultaat wilde boeken in zijn leven.

Toen ooit de lamp werd uitgevonden resulteerde dat in eerste instantie in veel boze kaarsenfabrieken. Mij stond hetzelfde te wachten. Ik had ballen nodig. Dit keer letterlijk.

Meer ballen, om de conventionele man te vertellen dat hij vanaf nu minder ballen nodig zou hebben. Want als mensen de naam MOT hoorde, riepen ze vooral ‘Wat MOT dat’ en keerde mij de rug toe.

Maar passie is de bereidheid tot leiden. En zo verdween ik uit de conventionele golfwereld en begon ik voor mezelf.

6. Om iets te ontwikkelen moet het vaak eerst ingewikkeld zijn.

De MOT techniek leert ons meer dan een beter spelletje golf. Het leert ons dat als we starten op het punt waar we vandaan komen, dat we dan moeiteloos maximale impact kunnen maken. Het leert ons stil te staan bij onze oorsprong. Om vanuit daar je welverdiende vooruitgang te maken.

Maar eerlijk is eerlijk. Voor mij moest het leven eerst knap ingewikkeld worden, voordat ik wist dat ik moest ontwikkelen. En nu ik ben ontwikkeld, kan ik jou veel ingewikkelds besparen. Dat is mijn missie.

7. Het Nieuwe Golfen.

MOT bestaat niet meer. Mijn grote vriend Joost Steenkamer gaat tegenwoordig door het leven als de 'Swingende Kwast'.

Om onze missie zo breed mogelijk te kunnen uitdragen  hebben we gekozen voor de naam 'Het Nieuwe Golfen'.

Wil jij ook baas worden over je ballen? Meld je dan bij ons aan via deze site.

Swingende groet,

Michel

Inklappen

Jacques Heeremans | Het Nieuwe Golfen | Golf Coaching

"Door Het Nieuwe Golfen heb ik nu volledige controle over mijn swing en over mijn impact. Dat gevoel is onbeschrijfelijk. Ik ben heel gelukkig."

Jacques Heeremans

true-groove-curve-2880

HEB JE NOG EEN VRAAG?

Stuur ons een berichtje.

Ik mail of bel liever even