HET GEHEIME TRAININGSWAPEN

De 'kromme' stok

true-groove-curve-2880

DST Compressor Wedge

True Groove is officieel partner van DST Golf uit de UK - de fabrikant van de DST Compressor Wedge. Het geheime trainingswapen van bijna alle tour pro's. De kromme stok is nu ook beschikbaar voor de amateur-golfers in Nederland. Train veel effectiever en raak meer sweet spots. Doe jezelf een groot plezier en bestel de club vandaag nog.

Lees verder

De oplossing voor het grootste probleem in golf

Het grootste probleem bij golf is dat 84% van de amateur golf(st)ers en 51% van de pro's de controle over hun clubhoofd verliezen, nog voordat de bal daadwerkelijk is geraakt.

Gevolgen: zuiver balcontact wordt onmogelijk, waardoor er afstandsverlies ontstaat en een groot gebrek aan precisie. De kromme stok laat golf(st)ers zien, voelen en begrijpen hoe ze in staat worden om de controle over hun clubhoofd veel langer te kunnen behouden. Tot ver voorbij het raakmoment. Dit heeft een enorme impact op hun  golf-geluk en zorgt er voor dat ze baas worden over hun ballen. De resultaten zijn verbluffend!

Het is bewezen dat de precisie met 43% en de afstandstoename met 50% verbetert.

DST Compressor Wedge | Het Nieuwe Golfen (product 1)

Golf Coaching Michel Put

De DST Compressor Wedge is perfect te combineren met de methodiek van Het Nieuwe Golfen. Je kunt de kromme stok op deze pagina los bestellen. Of je kunt je aanmelden voor een coaching traject met Michel, dan ontvang je van ons als bonus de kromme stok. Doe direct onze Online Intake.

Ken je Het Nieuwe Golfen nog niet? Wil jij de unieke methodiek zelf ook eens proberen? Zodat je met meer zelfvertrouwen op de golfbaan staat?

Meld je dan aan voor een gratis introductiesessie. PGA professional Michel Put leert jou de principes van diep trainen waardoor je 10x sneller jouw onbenutte potentieel bereikt.

Als je in 1 dag alles over Het Nieuwe Golfen te weten wil komen, meld je dan aan voor ons maandelijkse golf event SLAGKRACHT.

Omdat je meer kunt dan je weet...

Klaar om je slag te slaan?

Cheers,

Team True Groove

Inklappen

true-groove-curve-2880
true-groove-curve-2880
true-groove-curve-2880
DST-Compressor-Wedg-testimonial-Michel-Put

"Ik adviseer de kromme stok aan al mijn klanten. Je lichaam en je brein gaan nog beter voelen waar je handen zouden moeten zijn op impact."

Michel Put

WAAROM DE KROMME STOK?

Zo goed als alle topspelers trainen met deze kromme stok. Dan ben je toch gek als jij dat ding niet in je tas hebt zitten? De stok stelt je in staat om de gedroomde impacthouding van deze pro's te evenaren.

01

Voelen

Waar je handen moeten zijn op Impact

Je kan bijna niet meer missen. De kromme stok is dwingend en vertelt jou precies waar je handen zouden moeten zijn op imact. Op dit moment heb je waarschijnlijk geen idee. Je bent daardoor aan het gokken en hopen.

DST Compressor Wedge | Het Nieuwe Golfen (product 2)
DST Compressor Wedge | Het Nieuwe Golfen (product 4)
02

Herkennen

Van de optimale raakhouding

Je gaat effectiever trainen. Door letterlijk en figuurlijk stil te staan bij impact wordt jouw lichaam in staat om deze houding te herkennen en te herinneren. Waardoor je in minder tijd meer progressie boekt.

03

Herhalen

Waardoor het een automatisme wordt

Je wordt gelukkiger. Doordat je ballen op de plek belanden die je van tevoren had bedacht. Meer afstand en meer precisie. Met als resultaat dat je baas over je ballen wordt.

DST Compressor Wedge | Het Nieuwe Golfen (product 3)

DST gebruikers

In de top 100 van de World Golf Ranking gebruikt 80% van de golfers de kromme stok tijdens hun trainingen om stabieler te worden. Hieronder drie bekende fans van DST Golf clubs!

DST-Copressor-Wedge-Jon-Rahm

Jon Rahm

#3 World Golf Ranking

Rookie of the year in 2017. Inmiddels domineert deze flamboyante Rahmbo het wereldtoneel. En is steevast te vinden in de top 10 van de PGA tour. Bekijk hier de beelden.

DST-Copressor-Wedge-Justin-Rose

Justin Rose

#8 World Golf Ranking

Voormalig #1 van de wereld. Hij won in 2018 de hoofdprijs door de FedEx Cup Playoffs op zijn naam te schrijven met het bedrag van $10.000.000. Bekijk hier de beelden.

DST-Copressor-Wedge-Joost-Luiten

Joost Luiten

#90 World Golf Ranking

Al jaren veruit de beste golfer van Nederland. Joost traint ook graag met de DST Compressor Wedge, waardoor hij een subliem ijzerspel heeft. Bekijk hier de beelden.

BESTEL DE KROMME STOK

Investeer in in deze trainingsclub en gun jezelf meer golfgeluk.

DST Compressor Wedge

€125 per club

  • #1 trainingstool in de golfsport
  • Het trainingswapen van de pro's
  • Optimaliseer jouw raakhouding
  • Toegang True Groove community

ONBETAALBARE RESULTATEN

Investeer nu in de kromme stok. En ervaar het genot van continu sweet spots.

De blueprint voor succes.

Eindelijk echt baas over je ballen

Lagere scores, meer parren en birdies

Meer slagkracht op de baan & in je leven.

Mega boost voor je ego.

Minder ruis in je hoofd, meer rust.

Moeiteloos spelen met meer plezier.

Bonus: grote kans op een hole-in-one.

TECHNISCHE SPECIFICATIES: 

Mannen: Lengte club: 35,00" (gemeten langs de as van de shaft)

Vrouwen: Lengte club: 34.00" (gemeten langs de as van de shaft)

Junioren Lengte club: 32,00" (gemeten langs de as van de shaft)

Clubhoofd ontwerp loft: 58 graden

Clubhoofd dynamische loft: 48 graden

Liggingshoek: 64 graden

Swing gewicht heren: D5

Swing gewicht dames: D1

Shaft Flex: Uniflex Staal

Shaft tip diameter: 0.370"

Grip: rubber rond

VEELGESTELDE TWIJFELS.

Natuurlijk heb je nog een paar vragen.

Als je de consistentie van een pro wil benaderen. Als je effectiever wil trainen. Of als je net bent gestart met Het Nieuwe Golfen en je wilt nog sneller vooruit.

De naam zegt het al: hij is krom. Of beter gezegd: de stok is geladen. Niet voor niets wordt de stok gebruikt door de beste spelers van de wereld.

Jazeker! Hoe eerder je met de kromme stok gaat trainen, hoe natuurlijker het zal gaan voelen. De club is dus niet alleen geschikt voor de professionals, maar juist ook voor de amateur-golfer.

Yes, wij zijn de enige reseller van DST Golf in Nederland. 

We importeren de clubs uit de UK, dus over het algemeen heb je de clubs binnen vijf werkdagen in je handen. Wij sturen de club per post naar je toe of we overhandigen de club persoonlijk tijdens een golf coaching sessie.

Niks mot. Je hoeft je swing zeker niet te veranderen. De kromme stok helpt jou, zeker in combinatie met de methodiek van Het Nieuwe Golfen naar 'perfect impact' op de automatische piloot.

 

 

Ons standaard Transformatie Traject 'Baas Over Je Ballen' duurt drie maanden (met 8x live coaching sessies). We maken in overleg een coaching plan op basis van jouw ambitie en beschikbare tijd. De data en tijden plannen we vooruit in ons rooster.

Yes sir!

Geen onpraktisch geneuzel. Geen gezweef, behalve de bal dan. En nee, je hoeft ook niet je 'hele swing te veranderen'.

Garanties? Gegarandeerd! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze aantoonbare 100% succes garantie? Wij hanteren dezelfde voorwaarden als onze partner DST Golf.

true-groove-curve-2880

JOUW GOLF COACH

PGA professional Michel Put | Grondlegger van Het Nieuwe Golfen.

True Groove | Het Nieuwe Golfen | Slagkracht | Michel Put

Michel Put

True Groove

Specialiteit:

'Ik maak je baas over je ballen."

STILSTAAN IS VOORUITGAAN.

Het verhaal achter True Groove

Een kleine man met een grote bek. Mijn vader was een goede voetballer. Beter dan ik, als ik eerlijk ben. En zo ontstond er al snel een stukje bewijsdrang van zoon op vader. Ik was een kleine jongen. Op school werd ik vaak letterlijk en figuurlijk niet gezien. En dat maakte al snel dat 1+1 3 werd.

Lees verder

In mijn jeugd ontdekte ik voor het eerst wat het concept anders voelen inhield. Ik voelde dat ik mij moest laten zien. Dat ik een grote bek moest opzetten, en dat ik mij moest uitsloven om erbij te horen.

Op school ging alles prima. Althans, dat vond ik zelf. Ik stond namelijk voor elk vak voldoende, op 1 kernvak na. En zo besloot de school dat ik niet door mocht naar het volgende jaar.

Aan dat negatieve reisadvies hield ik mixed feelings over. En zo besloot ik, met een lach en een traan om al mijn schoolboeken ritueel te verbranden.

2. Afzien? Of er vanaf zien?

Wat nu? Er brak een periode aan die je kunt duiden als 12 ambachten, 13 ongelukken. Van camping manager bij V&D rolde ik door naar de goederentermijnmarkt. Het laatste telefoontje dat ik daar deed was naar een golfbaan. En voor ik het doorhad rolde ik als een verloren golfbal de golfwereld in.

Eigenlijk wist ik totaal niet wat ik wilde. En daar kwam bij dat ik niets wist van de golfwereld. En zo brak er een nieuw hoofdstuk aan in mijn leven vanuit het motto: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

"Wat is je handicap?’" vroeg hij aan mij. "Handicap?" Als ik al een handicap had dan was het dat ik als een verzopen kat aankwam. Maar meer dan dat wist ik niet van handicaps.

Ik besloot om ‘m vriendelijk te bedanken voor het gesprek en keerde mij om. Maar hij was nog niet uitgepraat. Ik kreeg de keuze tussen afzien of er vanaf zien. Ik besloot voor het eerste te kiezen. En zo rolde ik als ballenraper de golfwereld binnen. Andermans ballen rapen en wassen. Daar moet je wel ballen voor hebben.

3. Passie is de bereidheid om te lijden.

Het ballenrapen was afzien. Maar tegelijkertijd kreeg ik de ruimte en tijd om steeds vaker ballen te mogen slaan. Mijn collega ballenraper, was naast raper, ook nog Nederlands kampioen. En zo ontstond wat ik later mijn passie zou noemen. De drive om minimaal net zo’n goede golfer te worden als hij.

Er was alleen 1 verschil tussen hem en mij. Hij had jaren kunnen trainen. En ik had vanaf dat moment een klein jaar om op niveau te komen, zodat ook ik een opleiding tot golfprofessional kon doen.

Later bleek de vraag ‘Hoe kan ik sneller dan wie dan ook op niveau komen?’ een ankerpunt te worden voor mijn levensmissie.

4. De golfbal als vliegende rechter

Om te slagen moest ik veel slagen maken. Maar mijn beweegreden hield mij in beweging. En zo kwalificeerde ik mij tegen ieders verwachting in voor de opleiding. In een stage gedurende mijn opleiding leerde ik lesgeven en leerde ik golfen. Al was ik van dat laatste nog niet geheel overtuigd.

Nog steeds vroeg ik mij af waarom het beheersen van het spel zo lang moest duren. En waarom ik zoveel tips en tricks moest beheersen. En zo leerde ik vanuit een stukje ongenoegen anders kijken naar het spelletje golf.

5. De uitvinding van de lamp

Misschien heb je weleens gehoord dat de uitvinding van de lamp op meerdere plekken ter wereld tegelijk is gedaan. 3 Februari 2014 was weer zo’n moment. Ik liep door de V&D in Haarlem toen mijn oog viel op een bericht.

‘Moment of truth.’

Stond er. Het moment van de waarheid. Joost Steenkamer had dé blauwdruk ontwikkeld voor het zuiver raken van de bal. Daarmee kreeg ik niet alleen bevestiging van dat wat ik altijd al voelde, maar ik kreeg er tevens een gelijkgestemde bij.

Joost kwam met het wetenschappelijke bewijs voor mijn onderbuikgevoel. Een techniek waardoor je met minder slagen veel meer impact kunt maken. Ik wist dat de golfwereld voor altijd zou veranderen.

5. Why do you try to fit in when you are born to stand out?

Na een aantal fijne ontmoetingen met Joost wist ik wat mij te doen stond. Ik zou de MOT techniek (Moment Of Truth) verder uitrollen. Het werd mijn missie om mensen niet alleen beter te laten functioneren op de baan, maar ook in hun baan en rondom hun baan.

Ik wist dat deze deep learning techniek meer slagkracht zou bieden voor iedereen die sneller en meer resultaat wilde boeken in zijn leven.

Toen ooit de lamp werd uitgevonden resulteerde dat in eerste instantie in veel boze kaarsenfabrieken. Mij stond hetzelfde te wachten. Ik had ballen nodig. Dit keer letterlijk.

Meer ballen, om de conventionele man te vertellen dat hij vanaf nu minder ballen nodig zou hebben. Want als mensen de naam MOT hoorde, riepen ze vooral ‘Wat MOT dat’ en keerde mij de rug toe.

Maar passie is de bereidheid tot leiden. En zo verdween ik uit de conventionele golfwereld en begon ik voor mezelf.

6. Om iets te ontwikkelen moet het vaak eerst ingewikkeld zijn.

De MOT techniek leert ons meer dan een beter spelletje golf. Het leert ons dat als we starten op het punt waar we vandaan komen, dat we dan moeiteloos maximale impact kunnen maken. Het leert ons stil te staan bij onze oorsprong. Om vanuit daar je welverdiende vooruitgang te maken.

Maar eerlijk is eerlijk. Voor mij moest het leven eerst knap ingewikkeld worden, voordat ik wist dat ik moest ontwikkelen. En nu ik ben ontwikkeld, kan ik jou veel ingewikkelds besparen. Dat is mijn missie.

7. Het Nieuwe Golfen.

MOT bestaat niet meer. Mijn grote vriend Joost Steenkamer gaat tegenwoordig door het leven als de 'Swingende Kwast'.

Om onze missie zo breed mogelijk te kunnen uitdragen  hebben we gekozen voor de naam 'Het Nieuwe Golfen'.

Wil jij ook baas worden over je ballen? Meld je dan bij ons aan via deze site.

Swingende groet,

Michel

Inklappen

testimonial-Martijn-Maurick

"De DST Compressor Wedge is een 'must-have' tool voor alle golfers die meer sweet spots willen raken. Zodat je ballen gaan vliegen als birdies!"

Martijn Maurick

true-groove-curve-2880

HEB JE NOG EEN VRAAG?

Stuur ons een berichtje.

Ik mail of bel liever even