ONE LENGTH

Cobra Golfclubs

true-groove-curve-2880

Maak Golfen nog eenvoudiger

De meeste golfers vinden golf een lastig spelletje. En dat klopt ook als je nog steeds begint vanuit de traditionele setup-positie. Dan blijft het gokken en hopen. Golfen wordt een stuk eenvoudiger als je de methodiek van Het Nieuwe Golfen toepast: start je swing in de raakhouding van de pro's. Maar het kan nog simpeler: met ONE LENGTH golfclubs van Cobra Golf.

Lees verder

Met de ONE LENGTH clubs heb je - net als Bryson 'the mad scientist' DeChambeau - een enorme voorsprong op de baan. Al jouw ijzers en hybrides hebben de lengte van een ijzer 7. Het Nieuwe Golfen is officieel partner geworden van Cobra / Puma Golf. Je kunt bij ons de ONE LENGTH golfclubs testen en kopen waarmee Bryson DeChambeau dit jaar de US Open won.

1 setup, 1 balpositie, 1 afstand tot de bal, 1 swing, 1 swingbaan.

Zo simpel is het. Bij Het Nieuwe Golfen ligt de bal áltijd ter hoogte van de linkerhak (voor rechtshandige spelers). Nieuwe Golfers starten hun swing in de optimale raakhouding van de pro's. Ze hebben een 'one plane swing'. Het ONE LENGTH concept van Cobra Golf maakt de formule voor succes compleet.

Persoonlijke Fitting Experience

Iedereen is anders en alle golfers hebben een eigen swing-stijl. Wij geloven daarom in uitgebreide persoonlijke fitting op maat. Een fitting afspraak duurt ongeveer 60 minuten. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel clubs je op ONE LENGTH in je tas wil hebben.

Tijdens de fitting sessie kiezen we samen jouw optimale shafts, de lengte van de clubs, de 'lie angle' en de 'loft angle' en uiteraard welke grip het beste bij jou past. En omdat je er toch bent, leggen we 'en passant' de methodiek van Het Nieuwe Golfen tot in detail uit.

Ben je klaar om over te stappen op ONE LENGTH? Maak dan een persoonlijke fitting afspraak. Als je de clubs eerst wil testen, meld je dan aan voor onze wekelijkse middagtraining SLAGKRACHT.

Cheers,

Team True Groove

Inklappen

WAAROM ONE LENGTH GOLFCLUBS?

Het concept van de ONE LENGTH golfclubs past perfect bij de methodiek van Het Nieuwe Golfen. Maak het zo simpel mogelijk. Eén lengte, één setup (impact), één balpositie, één swing, één swingbaan.

01

Eén Lengte

Alle ijzers + hybride

De COBRA ONE Length-clubs zijn geïnspireerd op de revolutionaire swingfilosofie, die is ontwikkeld door de sterspeler Bryson Dechambeau. Elke ONE Length-ijzer is zodanig ontworpen dat deze overeenkomt met de lengte en het gewicht van een ijzer 7. Om zo meer consistentie te bieden aan golfers van elk niveau.

Cobra Golf One Length golfclubs - Het Nieuwe Golfen
Cobra Golf One Length | One Swing One setup
02

Eén setup

Eén Swing

Met ONE Length clubs kunnen golfers één herhaalbare setup en swing gebruiken met al hun wedges, ijzers en hybrides. Dit resulteert in meer eenvoud, meer consistentie en meer vertrouwen vanaf elke afstand tot de pin.

03

Consistentie

Opnieuw Ontworpen 

De RADSPEED ONE Length ijzers zijn voorzien van de allernieuwste technologieën waardoor ze nog gemakkelijker slaan en vergevingsgezinder zijn. Het ontwerp staat voor optimaal gevoel en betere prestaties.

Cobra RadSpeed Irons


COBRA KAMPIOENEN

Hieronder een aantal sterren uit de stal van Cobra / Puma. Wij geloven dat steeds meer golfers op de tour zullen overstappen op het ONE LENGTH concept van Bryson DeChambeau. Simpelweg omdat zij ook de prijzen willen winnen.

Bryson DeChambeau US Open winner 2020

Bryson DeChambeau

#5 World Golf Ranking

De Amerikaanse Bryson DeChambeau wordt ook wel 'the mad scientist' genoemd. Continu is hij bezig om zijn golfspel te verbeteren op basis van data. Hij won in 2020 het US Open met de ONE LENGTH clubs.

Ricky Fowler winner

Ricky Fowler

#38 World Golf Ranking

Rick Yutaka Fowler uit Californië speelt al jaren op de PGA Tour. Hij was in 2007 en 2008 36 weken lang de nummer één amateur golfer ter wereld. In 2016 won hij het Abu Dhabi HSBC Golf Championship.

lexi thompson

Lexi Thompson

#9 World Golf Ranking

Lexi Thompson speelt op de LPGA Tour. Ze won haar eerste grote kampioenschap op het Kraft Nabisco-kampioenschap 2014 op de leeftijd van 19 jaar, waardoor ze de op een na jongste golfer is die een major won.

MAAK EEN FITTING AFSPRAAK

Een persoonlijke ONE LENGTH Fitting Experience door onze specialist Tom 'mr. ONE Length' van Haaren.

Golfcentrum Noordwijk

GRATIS ter waarde van €150,-

  • Persoonlijke fitting (90 min.)
  • Swing meting met Flightscope
  • Advies ONE LENGTH golfclubs
  • Samenstelling set + bestellen

COBRA CONNECT: METEN IS WETEN

Ervaar de COBRA CONNECT ™ -technologie, het automatisch volgen van al je slagen. Mogelijk gemaakt door Arccos Golf®. Binnen dit A.I. platform kun je gebruik maken van Arccos Caddy Rangefinder, Smart Distance Club Averages, Strokes Gained Analytics en Caddy Advice om alle golfers te helpen om slimmere beslissingen te nemen, sneller te verbeteren en lagere scores te behalen.

Elke Cobra-club is uitgerust met COBRA CONNECT en wordt geleverd met een GRATIS proefperiode van 90 dagen van Arccos Caddy en GRATIS Arccos Caddy Smart Sensors om elke club in je tas te koppelen. Download Arccos Caddy om van deze aanbieding te profiteren.

ARCCOS CADDY

Apple StoreGoogle Play

 

 

arccos_caddie_smart_sensors-mincobra_connect_caddie_screenshots-min

ONBETAALBARE RESULTATEN

Investeer nu in ONE LENGTH. En maak golfer nóg eenvoudiger.

Eindelijk écht baas over je ballen.

Lagere scores, meer parren en birdies.

Meer golf plezier met je golfvrienden.

Je raakt meer sweet spots, dus meer afstand.

Moeiteloos spelen met meer plezier.

Minder ruis in je hoofd, meer rust.

VEELGESTELDE TWIJFELS.

Natuurlijk heb je nog een paar vragen.

Iedereen is anders. De set wordt volkomen op jouw maten en objectieve data afgestemd. Zo haal je meer plezier en resultaat uit je golfspel.

Uiteraard! Als je nog niet direct klaar bent voor een persoonlijke Fitting Experience, dan kun je de clubs eerst testen bij ons event SLAGKRACHT, dat we elke week organiseren in Amsterdam. Maar natuurlijk ook tijdens onze reguliere coaching sessies.

Dat hangt af van het aantal clubs dat je wilt hebben en de samenstelling van de clubs. De instapprijs is vanaf € 135,- per club.

Jazeker! Als je begint met golfen, begin dan meteen goed. Maak je leerproces eenvoudiger en vele malen sneller met ONE LENGTH.

Jazeker! Als je (nog) geen ONE Length golfclubs hebt, maar je wilt wel Arccos Caddie gebruiken, dan kun je de Smart sensors ook los bij ons bestellen. Klik op deze link.

Jazeker, naast de ONE LENGTH ijzers en hybrides verkopen wij ook drivers en putters van Cobra Golf.

In verband met COVID-19 zijn de levertijden wat langer dan normaal. Gemiddeld is de levertijd tussen de 2 en de 4 weken.

In principe niet, alleen als je dat echt wilt.  Wij overhandigen jouw nieuwe set het liefst persoonlijk op één van de locaties van Het Nieuwe Golfen (in Noordwijk, in Amsterdam of in Overveen). Daar nemen we uitgebreid de tijd voor zodat we samen jouw Arccos Caddie Smart Sensors kunnen koppelen aan jouw telefoon.

Jazeker, we hebben dan alleen iets meer tijd nodig, ongeveer 90 minuten. 

Nog niet, maar vanaf eind 2020 kun je bij ons ook terecht voor de kleding van Puma Golf.

Yes sir!

Garanties? Gegarandeerd! Wij hanteren dezelfde garantievoorwaarden als onze partner Cobra Golf.

true-groove-curve-2880
Bryson DeChambeau laughing

"Elke golfer kan profiteren van ONE LENGTH ijzers. Van junior golfers tot en met de professionals op de tour."

Bryson DeChambeau

true-groove-curve-2880

HEB JE NOG EEN VRAAG?

Stuur ons een berichtje.

Ik mail of bel liever even